Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2012 12:56 - Тези луди сватби
Автор: rainas Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 12129 Коментари: 10 Гласове:
53

Последна промяна: 25.01.2012 12:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Сватбата е уникално преживяване , а моментът, в който изричаме заветното  „Да”, остава в съзнанието завинаги.

 image

Колко бях щастлив! Срещах се с нея цяла година и накрая решихме да се оженим. Бяхме пефектните младоженци. Родителите ни помагаха по всякакъв начин, приятелите ни поддържаха. А приятелката ми? Тя беше просто приказна!

Единственото нещо, което ме смущаваше беше по-малката и сестра. Тя беше на 20 години и носеше мини полички и тесни блузки с големи диколтета. Тя винаги се навеждаше когато беше близо до мен и ми демонстрираше бельото си.

Сигурен съм, че това не беше случайно, понеже впоследствие не съм я виждал да го прави пред никого. В едни прекрасен ден сестра и ми се обади и ме помоли да отида да погледна сватбените покани. Когато отидох, тя беше сама. Каза ми, че скоро ще се женя, но тя има чувства и желания към мен, които не може да преодолее.

Тя каза, че иска да прави любов с мен само веднъж преди да се оженя. Бях много изненадан и не знаех какво да отговоря.

Тя ми каза: „Аз се качвам горе, а ти ако искаш просто се качи при мен и да правим секс“. Бях шокиран. Бях застинал в учудване, докато тя се качваше по стълбите. Когато се качи, тя си свали бикините и ми ги хвърли. Постоях известно време, после се обърнах и се отправих право към входната врата.Отворих вратата, излязох от къщата и тръгнах към колата си.

Моя бъдещ тъст стоеше на улицата със сълзи в очите, прегърна ме и ми каза: „Много се радваме, че ти премина през нашия малък тест. Сега знаем със сигурност, че няма по-подходящ мъж за дъщеря ни! Добре дошъл в нашето семейство!“

Поуката от разказа: Винаги си оставяй презервативите в колата…

 

image

Церемонията по бракосъчетанието си има задължителни формалности, с които всички се съобразяват. Въпреки това обаче все повече двойки по света се стремят да направят сватбата си по-различна от останалите, залагайки на доста нестандартни ритуали и тържества, обръщайки гръб на обредните домове. Притегателният център за по-инакомислещите в Добричка област е Културен център "Двореца" в Балчик. Над 35 са до момента двойките, заявили желанието си да сключат брак в романтичната атмосфера на бившата резиденция на румънската кралица Мария, като броят на заявките постоянно се увеличава. Сред двойките, които ще си кажат "Да" в "Двореца", са влюбени от Румъния, Германия и Франция. Сред пищните градини и архитектурни забележителности на комплекса брак вече са сключвали евреи и арменци. Състояли са се и сватбени церемонии на католици. Сватбеният туризъм у нас набира сериозни темпове и в подкрепа на това твърдение е фактът, че през 2008 г. 164 двойки се венчаха в Арбанаси, като на четири от тях единият в двойката е бил чужденец. В началото на годината Варненската туристическа камара започ н а развитието на нови продукти, чиято цел е да привличат младоженци от различни държави, които да сключват брак в крайморския град. Първите рекламни материали на Варна като сватбена дестинация бяха представени на туристическа борса в Букурещ.

image
Сватба в космоса
  Колкото и нестандартни неща да измислят хората тук долу на земята, всички те бледнеят в сравнение с провеждането на бракосъчетание в космоса. Макар и частична, сватбената церемония в космоса вече е факт. Тя бе проведена през август 2003 година. Юри Маленченко, командир на Международната космическа станция, се ожени за избраницата си Екатерина Дмитриева, докато бе на 380 км. над Земята. От страна на младоженеца на борда на МКС кумуваше колегата му Едуард Лу, който свиреше Сватбения марш на портативен клавир. Въпреки че Маленченко имаше смокинг и сватбен пръстен, доставени с товарен кораб, той предпочете да остане със синята си работна униформа, която украси с папийонка. На Земята до булката "застана" негово копие в естествен ръст, направено от картон. С тази си постъпка Маленченко, който е полковник от руските ВВС, разгневи командващия ген. Михайлов, според когото "един космонавт не бива да се държи като кинозвезда". Двойката обаче бе насрочила сватбата си още преди престоят на Юри в Космоса да бъде удължен заради катастрофата със совалката "Колумбия". От 2011 година японската фирма „ Rocket plane Kistler Japan ” ще започне да развива и космически туризъм, като в съдружие с най-добрата сватбена агенция в страната ще предлага космическа сватбена церемония, която включва един час летене в Космоса, фото и видео албум, сватбени рокли, сертификат за казаното „ Д а” и телевръзка с гостите, които очакват младоженците на земята. Цената на цялата тази сватбена церемония е малко повече от 2.2 милиона долара. Ритуал ът ще се провежда в малка космическа ракета, която ще се издига на височина от близо 100 км. По време на едночасовия полет бъдещата съпружеска двойка ще прекара няколко минути в безтегловно състояние и тогава ще си разменят брачните обещания. Освен младоженците и длъжностното лице в ракетата могат да пътуват още трима души. Предварително всички трябва да преминат през четиридневно обучение. Резервациите започват да се правят от 1 юли тази година . По думите на представителя на фирмата Таро Кацура, компанията очаква основната част от клиентите да бъдат от  Китай и страните от Персийския залив.

image
В Англия младоженците на практика сключват брак където пожелаят.
Според новия закон те могат да сторят това в планината, под водата, на плажа или във въздуха. Единственото задължително условие е на церемонията да присъства упълномощено лице - свещеник или чиновник. Сред най-необичайните места , които са предпочели жители на страната, е калаен рудник. 33-годишната Катрийн Ферис и 32- годишният Джеф Уилям са сключили брак на 90 метра под земята. Двамата младоженци, които работят в мината, и 20-те им гости са били с каски на главите. След като изрекли съдбовното "да" в претъпканото помещение, младоженците са си разменили калаени халки. В дългия списък с нови и интересни места за женитба във Великобритания са още виенското колело "Ландън Ай" и Музеят на восъчни фигури. Желаещите да се венчаят в Трапезарията на директора на Тауър Бридж плащат 620 лири. Още 2700 им струва да наемат пътеките за пешеходци за приема. 

image
Рекордите сред сватбените тържества
:

36 двойки участваха край Тайланд в традиционната масова церемония по встъпване в брак под водата. Бъдещите съпрузи от няколко страни размениха клетви за вечна вярност и халки на 12 метра на дъното на Андаманско море. Те се подписаха върху водонепроницаеми брачни свидетелства с акваланги на гърба си. Двойка от Индия дори специално се бе научила да плува, за да се венчае на церемонията. Над 20 000 души присъстваха на необичайното тържество , което бе записано в Книгата на рекордите на "Гинес" като най-масовата подводна сватба. Рекордът за най-скъпа сватбена рокля държи 23-годишна сирийка, живееща в Бруклин. По дрехата, в която девойката се омъжи през лятото на 2008 г., блестя ха 1100 диаманта с обща големина 300 карата. Стойността на традиционната бяла рокля бе 300 000 долара. Най-разточителната сватба на планетата бе вдигната за сина на министърката на индийския щат Тамил. Тя потрошила колосалната сума от 25 милиона долара, за да уважи дошлите 200 000 гости. За изхранването им се грижила армия от 3 000 готвачи , като за пиршеството са били заклани 5 000 кози и 26 000 кокошки. Сред останалите сватбени рекорди може да се посочи баптиският свещеник Глин де Мос Скоти Уул , който имал най- голям брой официално сключени бракове - 27. Американецът имал общо 41 деца. Обичал да се хвали, че е "понасял" само 25 тъщи, тъй като на два пъти се е венчал за бивши свои съпруги. Американецът Хари Стивънс е бил на 103, когато встъпил в брак с 84-годишната Телма Лукас. Сватбата им се състояла на 3 декември 1984 г. в старческия дом в Карвил, щата Уисконсин. Една от най-възрастните булки в света пък е англичанката Уинфред Кларк. Тя се венчала точно ден, преди да отпразнува своя 100-годишен юбилей. При това примамила доста по-млад съпруг - нейният избраник Албърт Смит бил "едва" на 80 г .

 image






Гласувай:
54



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - :)))) Страхотнооооо. . . :)) ...
25.01.2012 13:29
:))))
Страхотнооооо...:))
Хареса ми..
цитирай
2. qbylkovcvqt - :)))))) Дааа. . . . и живели щастл...
25.01.2012 13:34
:)))))) Дааа.
...и живели щастливо, докато ... кой знае как, се съборила едната сватбена чаша от почетната витрина и... потрошила всичко... ;)
цитирай
3. gocho52 - Ходи ми се...
25.01.2012 13:51
На сватба, селска, с напиване и преспиване...
Тропай, куме!...
цитирай
4. mt46 - Поздрав!
25.01.2012 13:53
Аз пък се опитах да направя виртуална сватба /"Да се оженим виртуално"/... Но... булката избяга... :)
цитирай
5. hristo27 - Където и да си по света - помни поу...
25.01.2012 13:55
Където и да си по света - помни поуката от разказа! :))))
цитирай
6. mitkaloto - Браво!!
25.01.2012 13:59
Браво!!
цитирай
7. petak - Един път от мен
25.01.2012 14:00
Из доклад на статистическа служба:
"През миналата година са встъпили в брак 57 480 души, от тях 28 740 жени."
Весел ден.
цитирай
8. iliada3 - Като чета и се успокоявам:)))))
25.01.2012 17:27
Като чета и се успокоявам:)))))
цитирай
9. shaffi - имаме си по-добра
25.01.2012 20:22
музика за такова шоу?!!поздрав
цитирай
10. slk - :)
26.01.2012 12:24
Супер е клипа на края :))))))))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rainas
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 137652
Постинги: 6
Коментари: 97
Гласове: 5148
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031